Βιογραφικό σημείωμα

Ονομάζομαι Δάρδαλης Γεώργιος και είμαι Ψυχολόγος- Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής. Σπούδασα Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το 2013 Εργάστηκα ως Εθελοντής και πραγματοποίησα την πρακτική μου ως Ψυχολόγος στο Δίκτυο θεραπευτικών υπηρεσιών του Ο.ΚΑ.ΝΑ Ρεθύμνου.

Το 2014 πραγματοποίησα μετεκπαίδευση στο κέντρο εφαρμοσμένης ψυχοθεραπείας στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία των Κλινικών Διαταραχών (Κατάθλιψη, Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Κοινωνική Φοβία, Γενικευμένο Αγχος, Αγοραφοβία, Κρίση Πανικού, Μετατραυματικό Στρες, Ειδικές Φοβίες).

Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί στις διαταραχές ύπνου, στις δεξιότητες επικοινωνίας, στις κοινωνικές δεξιότητες και την διεκδικητική συμπεριφορά.

Από το 2013-2016 πραγματοποίησα την προσωπική μου ψυχοθεραπεία Γνωσιακής Συμπεριφορικής και Γνωσιακής Αναλυτικής κατεύθυνσης.

Το 2019 πραγματοποίησα εκπαίδευση σε τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Nlp), στο Holistic Result Coaching (Ολιστική Προπονητική Αποτελεσμάτων) καθώς και εκπαίδευση στην Holistic Result Method (Ολιστική μέθοδο αποτελεσμάτων).

Επίσης, έχω σπουδάσει και εκπαιδευτεί στην Δραματοθεραπεία στο Ωδείο-Οπερα Αθηνών.

Σήμερα εκπαιδεύομαι στην θετική Ψυχολογία ( Η Επιστήμη της Ευτυχίας) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 Από το 2016 έως και σήμερα ασχολούμαι με την Συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Γονέων, Εφήβων και Ζεύγους, ομάδας, με την αντιμετώπιση της Εξάρτησης και της Χρήσης Ουσιών, του Άγχους, της Κατάθλιψης, των ψυχώσεων, των Φοβιών, της Σεξουαλικής Δυσλειτουργίας, των Διαταραχών ύπνου, τα Προβλήματα Προσωπικότητας, των Διατροφικών Προβλημάτων και την Αντιμετώπιση του  Παρατεταμένου Πένθους.

Είμαι μέλος του δικτύου επαγγελματιών ψυχικής υγείας της Melapus και πραγματοποιώ συνεδρίες online σε αρκετές χώρες. 

Τέλος, ασχολούμαι με το Life Coaching, την προσωπική ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων.

H Ιστοσελίδα θα ενημερώνεται συνεχώς με νέα άρθρα!

 

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

🌍Χατζημιχάλη Γιάνναρη 35

☎  Ραντεβού 2831401241

📲  6970833831

Ώρες επικοινωνίας 10:00 - 14:30 & 18:30 - 22:00