Βιογραφικό σημείωμα

Ονομάζομαι Δάρδαλης Γεώργιος και είμαι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής. Σπούδασα Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το 2013 Εργάστηκα ως Εθελοντής και πραγματοποίησα την πρακτική μου ως Ψυχολόγος στο Δίκτυο θεραπευτικών υπηρεσιών του Ο.ΚΑ.ΝΑ Ρεθύμνου.

Το 2014 πραγματοποίησα μετεκπαίδευση στο κέντρο εφαρμοσμένης ψυχοθεραπείας στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία των Κλινικών Διαταραχών (Κατάθλιψη, Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Κοινωνική Φοβία, Γενικευμένο Αγχος, Αγοραφοβία, Κρίση Πανικού, Μετατραυματικό Στρες, Ειδικές Φοβίες).

Ακόμη, έχω εκπαιδευτεί στις διαταραχές ύπνου, στις δεξιότητες επικοινωνίας, στις κοινωνικές δεξιότητες και την διεκδικητική συμπεριφορά.

Από το 2013-2016 πραγματοποίησα την προσωπική μου ψυχοθεραπεία Γνωσιακής Συμπεριφορικής και Γνωσιακής Αναλυτικής κατεύθυνσης.

Το 2019 πραγματοποίησα εκπαίδευση σε τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (Nlp), εκπαίδευση στην Holistic Result Coaching (Ολιστική Προπονητική Αποτελεσμάτων) καθώς και εκπαίδευση στην Holistic Result Method (Ολιστική μέθοδο αποτελεσμάτων).

Επίσης, έχω εκπαιδευτεί στην Δραματοθεραπεία (2020) στο Ωδείο-Οπερα Αθηνών και στην θετική Ψυχολογία ( Η Επιστήμη της Ευτυχίας, το 2021) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 Από το 2016 έως και σήμερα ασχολούμαι με την Συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία Ενηλίκων, Γονέων, Εφήβων και Ζεύγους, ομάδας, με την αντιμετώπιση της Εξάρτησης και της Χρήσης Ουσιών, του Άγχους, της Κατάθλιψης, των ψυχώσεων, των Φοβιών, της Σεξουαλικής Δυσλειτουργίας, των Διαταραχών ύπνου, τα Προβλήματα Προσωπικότητας, των Διατροφικών Προβλημάτων και την Αντιμετώπιση του  Παρατεταμένου Πένθους.

Είμαι μέλος του δικτύου επαγγελματιών ψυχικής υγείας της Melapus και πραγματοποιώ συνεδρίες online σε αρκετές πόλεις και χώρες. 

Τέλος, ασχολούμαι και με το Life Coaching, την προσωπική ανάπτυξη και την επίτευξη στόχων.

Μήνυμα προς εσένα!

Αν έχεις αποφασίσει στα σοβαρά ν αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο ενημέρωσε με, έχουμε όλα τα εργαλεία για να πετύχουμε!

ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

🌍Χατζημιχάλη Γιάνναρη 35

Ραντεβού📲  6970833831